Başlık

ZD600 Serisi Masaüstü Yazıcılar

ZD600 Serisi Masaüstü Yazıcılar

Baskı kalitesi, verimlilik, uygulama esnekliği ve yönetim kolaylığı konusunda premium ZD600 Serisi doğru seçimdir. 4 inçlik ZD621 ve 2 inçlik ZD611 masaüstü yazıcıların termal transfer, direkt termal, sağlık ve RFID modelleri mevcuttur.

ZD510-HC Bileklik Baskı Çözümü

ZD510-HC Bileklik Baskı Çözümü

ZD510-HC Bileklik Baskı çözümü, güvenilir ZD510-HC direkt termal yazıcıyı piyasadaki tek antimikrobiyel kaplı bileklikleri (Zebra’nın Z-Band® bilekliklerini) içeren, yüklemesi kolay kartuşlarla birleştirir. Ayrıca, lunapark, su parkı ve eğlence uygulamaları için bileklik basabilen bu yazıcıyla, hasta güvenliğini ve personel verimliliğini arttıran güvenilir bileklik baskısı elde edersiniz.

ZD400 Serisi Masaüstü Yazıcılar

ZD400 Serisi Masaüstü Yazıcılar

Zebra'nın ZD400 Serisi, kolay entegrasyon, çalıştırma, yönetim kolaylığı ve uygulama esnekliği için ihtiyaç duyduğunuz işlevselliği sunar. 4 inçlik ZD421 ve 2 inçlik ZD411 masaüstü yazıcıların direkt termal, termal transfer, sağlık sektörü ve şerit kartuş modelleri mevcuttur.

ZD200 Serisi Masaüstü Yazıcı

ZD200 Serisi Masaüstü Yazıcı

Her yazıcı aynı değildir; özellikle de ekonomik modeller. ZD200 Serisi masaüstü yazıcı, masrafları azaltabilmek için kaliteden ödün vermek yerine, uygun fiyatta güvenilir hizmet sunabilmek için Zebra kalitesi ile üretilmiştir. Doğrudan termal ve termal transfer modellerinde sunulan bu yazıcı ihtiyaç duyduğunuz temel özelliklere sahip; hepsi Zebra servis ve desteğine sahip.

Performans Masaüstü Yazıcılar

Performans Masaüstü Yazıcılar

Zebra’nın G Serisi GX ve ZD500 masaüstü yazıcıları, Ethernet ile Kablosuz veya Bluetooth özellikli bir LCD ekran da dahil olmak üzere, en son teknoloji ürünü özellikler ve opsiyonlardan oluşan en geniş yelpazeyi ve en yüksek baskı hızlarını sunar. Geliştirilmiş medya kullanım özellikleri arasında soyma ve sunma, etiketler ve fişler için hassas kesici ve kaplamasız etiketler bulunur.

Gelişmiş Masaüstü Yazıcı

Gelişmiş Masaüstü Yazıcı

GK420 Sağlık Sektörü modeli dahil, Zebra’nın G Serisi GK420 ve GT800 masaüstü yazıcıları, güvenilir baskıyı yüksek baskı hızları ve ağ yönetilebilirliğiyle birleştirir. GK420 GT800 yazıcılar, kullanımı kolay tasarımlarıyla, operasyonel verimlilikleri artırmanızı sağlar.

TLP284 Plus Kompakt Masaüstü Yazıcı

TLP284 Plus Kompakt Masaüstü Yazıcı

Zebra'nın değerli, kompakt TLP2824 Plus masaüstü yazıcısı, en küçük çalışma alanlarına sığar ve 2 inç genişliğinde etiketler veya fişler yazdırmak için idealdir. Bu termal transfer yazıcının basit, tek düğmeli arayüzüyle kullanımı kolaydır.